Matematik

model

15. maj 2020 af navn54 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, en søf sjæl som kan lave opgave B for mig eller vil forklare mig det nemt? Har siddet med denne opgave i lang tid og kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg gør. BTW. så har jeg kun adgang til geogebra :))9


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2020 af Soeffi


Svar #2
15. maj 2020 af navn54 (Slettet)

Kan du hjælpe soeffi?


Svar #4
15. maj 2020 af navn54 (Slettet)

Tusind tak RingstedLC dog ved jeg ikke hvordan jeg finder bredden har tastet ligningen ind i geogebra


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. maj 2020 af Soeffi

#4.


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. maj 2020 af jesperoe (Slettet)

hvordan finder man så breden soefi, når man har lavet cirklerne? håber det ok jeg osgå spørg.


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. maj 2020 af Soeffi

#6. Du finder skæringspunkterne mellem cirklerne og afsætter et linjestykke mellem punkterne. Linjestykket hedder f og har længden 4,22.


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. maj 2020 af ringstedLC

#4: Med udgangspunkt i #5's figur: A og B på tegneblokken er cirklernes skæringspunkter. Brug GG's værktøj "Længde" eller tilsvarende.

Alternativt; løs ligningssystemet med CAS:

\begin{align*} Beregn \left( \left\{ x^{2} + y^{2} = \left(\frac{13}{2} \right)^{2}, \left(x + 6.28 \right)^{2} + \left(y - 8.19 \right)^{2} = 21.86 \right\} , \left\{ x, y \right\} \right) \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. september 2020 af adam64

så facit til a) er c1: x^2 + y^2= 6,5^2

og hvad er facit til b


Brugbart svar (1)

Svar #10
20. september 2020 af ringstedLC

Der anvises både i #7 og #8, hvordan b) beregnes. Tilmed er facit oplyst i #7.


Brugbart svar (0)

Svar #11
20. september 2020 af Soeffi

#9.


Skriv et svar til: model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.