Matematik

Hurtig hjælp til værdimængde matematik

30. september 2020 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hey har også siddet med denne opgave i lang tid, ved ikke helt hvordan jeg skal løse den. Nogle der kan hjælpe?

tak på forhånd :)

Se vedhæftet.

Vedhæftet fil: Skærmbillede (116).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2020 af Anders521

#0 Det kan være en go' ide at tegne funktionen.


Svar #3
30. september 2020 af Sofia0294

hvilket funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2020 af mathon

       \small \begin{array}{lllll} \textup{V\ae rdim\ae ngde:}&Vm(h)=\left [ -1;3 \right ]\cup \left ] 3;7 \right ]=\left [ -1;7 \right ] \end{array}


Svar #5
30. september 2020 af Sofia0294

hvordan regner man dette ud?


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. september 2020 af Eksperimentalfysikeren

#3: Det er funktionen h(x), du skal tegne.


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. september 2020 af ringstedLC

#4: Ups.

Vedhæftet fil:__0.png

Skriv et svar til: Hurtig hjælp til værdimængde matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.