Matematik

hjælp til en opgave

30. september 2020 af Sofia0294 - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave, ved nemlig ikek hvad jeg skal 

'

tak på forhånd

Vedhæftet fil: Skærmbillede (117).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2020 af Mathias7878

a) Du ved, at p er alkoholpromillen i blodet og t er tiden efter kl. 23. Her skal du bruge, at til tiden t = 0 er p(t) = 1.52. Hvad betyder det? Ligeledes bemærker man, at når tiden t stiger med en enhed, så falder p(t) med -0.11. Hvad betyder det?

b) Indsæt t = 8 i p(t) og se om det er mindre eller større end 0.5. 

- - -

 

 


Skriv et svar til: hjælp til en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.