Matematik

Spørgsmål til f(x)=2sinx

04. oktober 2020 af Alrighty - Niveau: B-niveau

Hvorfor er værdien af b 1 i funktionen f(x)=2sinx? Forskriften er jo f(x)=a*sin(bx+c)+k men b mangler jo så i funktionen, hvilket jo betyder b=0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2020 af mathon

                        \small \small \begin{array}{llllll}& 2\cdot \sin\left (b\cdot x+c\right )+d=2\cdot \sin\left (b\cdot x\right)\\\\ \textup{kr\ae ver:}&c=d=0\\ \textup{og}\\& b=1\\\\&2\cdot \sin(1\cdot x)\\ \textup{og \textbf{ikke}}\\& 2\cdot \sin(0\cdot x)=2\cdot \sin(0)=2\cdot 0=0 \end{array}


Skriv et svar til: Spørgsmål til f(x)=2sinx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.