Matematik

Bestem overfladeareal af en kasse

04. oktober 2020 af Trojanskhest - Niveau: A-niveau

Hej jeg har følgende opgave, som jeg ikke ved hvordan jeg skal takle. Nogen der kan hjælpe med de tre opgaver og forklarer hvordan i gør? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2020 af janhaa

a)

A(30, 20)=...


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2020 af StoreNord

a)    Find arealet ved at indsætte 20 og 30 som x og y i A(x,y).


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2020 af janhaa

b)

\frac{\partial^2A}{\partial x^2},\\ \frac{\partial^2 A}{\partial y^2},\\ \frac{\partial^2A}{\partial x \partial y},\\


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2020 af janhaa

a)\\ A(20,30)=8700\\ b)\\ f_x'' = -4\\ f_y''=-4\\ f_{xy}''=2\\ c) \\ Max(\frac{125}{3},\frac{125}{3},\frac{31250}{3})=10417\,\,(cm^2)


Svar #5
04. oktober 2020 af Trojanskhest

Hej Janha

Tak for hjælpen har fundet ud af det nu


Skriv et svar til: Bestem overfladeareal af en kasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.