Matematik

Tegn en mulig graf for f

04. oktober 2020 af Saraidrissi (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der har mulighed for at hjælpe med en forklaring på vedlagte fil 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2020 af janhaa

given:

f(x) = ax3 + bx2 + cx + d

f(10) = 1 and f ' (3) = 0 and f '(7) = 0

and f(0) = 5 = d


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2020 af janhaa

min: f(3)

Max: f(7)


Skriv et svar til: Tegn en mulig graf for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.