Kemi

Forholdet ml. [A-] og [HA]

13. oktober 2020 af mattiii - Niveau: Universitet/Videregående

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med at forstå hvordan man kommer fra [A-]=0,20[HA] til at [HA]=0,83 og [A-] =0,17? (Se vedhæftet billede)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2020 af mathon

Det er tydeligvis ikke hele opgaven, du har oplyst. Det gør det vanskeligt at svare brugbart.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2020 af Soeffi

#0. 

Du har: [A-] = 0,2·[HA] og [A-] + [HA] = 1,0 M, der samlet giver:

[A-] = 0,2·[HA] og 0,2·[HA] + [HA] = 1,0 M 

[A-] = 0,2·[HA] og 1,2·[HA] = 1,0 M 

[A-] = 0,2·[HA] og [HA] = 0,8333 M 

[A-] = 0,2·0,8333 M og [HA] = 0,8333 M 

[A-] = 0,1666 M og [HA] = 0,8333 M 


Skriv et svar til: Forholdet ml. [A-] og [HA]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.