Matematik

spørgsmål er

18. oktober 2020 af RAED22 (Slettet)

Hej ,jeg kan ikke find ud af værdi af a  og har prøvet med Matrix 

a ∈ R og er der i et sædvanligt retvinklet (x, y, z)-koordinatsystem givet fire planer α1, α2, α3 og α4 ved ligningerne:

x+2ay+az=a2 

x+ay+az=a

x + az =a3

ax+ay+a2z=a

spørgsmål er a)) Bestem en værdi af a for hvilken de fire planer ikke har noget fælles punkt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2020 af MandenMedMangeHatte

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1979458

Men I burde nu løse jeres DTU mat1-opgaver selv, ellers er det jo snyd.


Svar #2
18. oktober 2020 af RAED22 (Slettet)

jeg prøver selvfølge : /

mange tak for hjælpe 


Skriv et svar til: spørgsmål er

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.