Matematik

Finde x-værdi for ligning med e

19. oktober 2020 af Hugin2020 - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg vil gerne have hjælp til en fuldstændig løsning og gennemgang af denne ligning:

4(1-(e)^(-x)))=(e)^(x)-1

4(1-(e)^(-x)))=(e)^(x)-1

Jeg har også vedhæftet en fil fil, som mere tydeligt viser ligningen.

På forhånd tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

HNN

Vedhæftet fil: Ligning med e.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2020 af peter lind

e-x = 1/ex

Sæt y = ex og løs for y


Skriv et svar til: Finde x-værdi for ligning med e

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.