Matematik

Matematik

23. oktober 2020 af Alrighty - Niveau: C-niveau

Hvad er mellemregningerne for \sqrt[2a]{x_{0}}=1 \leftrightarrow a=\frac{1}{^{\sqrt[2]{x_{0}}}}     ?

Ja, forstår ikke helt hvordan det er endt som det er


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2020 af Capion1

Test, ved at tage logaritmen på begge sider.
 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.