Matematik

Angående Matematik-opgave - HJÆLPP

24. oktober 2020 af anonym189 - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen

Jeg sidder fast i denne her opgave, og jeg forstår den simpelthen ikke.. 

Opgaven er vedhæftet hernede:

Håber I ville hjælpe mig, da jeg har meget svært ved at forstå funktioner ):


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. oktober 2020 af Mathias7878

a) Du skal erstatte x = 2 i begge funktioner, så du skal udregne

  f(2) = 2^2

og

  g(2) = \frac{16}{2}

b) Du skal nu bruge de fundne resultat fra a) og sætte dem ind som x-værdierne i funktionsudtrykkene for hhv. f(x) og g(x). 

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. oktober 2020 af peter lind

a) Du skal erstatte  x med 2  og regne højresiderne ud

b) Du skal erstatte x i f(x) med g(2) som du har udregnet i a. Dernæst skal du regne højre side ud

tilsvarende for g(f(2))


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. oktober 2020 af ringstedLC

a)

\begin{align*} f(2) &= 2^2=\;?\;,\;g(2)=\frac{16}{2}=\;? \end{align*}

b)

\begin{align*} f\bigl(g(2)\bigr) &= \left ( \frac{16}{2} \right )^2=\;? \\ g\bigl(f(2)\bigr) &= \frac{16}{2^2}=\;? \\ \end{align*}


Svar #5
24. oktober 2020 af anonym189

DET VAR MEGET BRUGBART, TUSIND MANGE GANGE TAK !!!!


Skriv et svar til: Angående Matematik-opgave - HJÆLPP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.