Matematik

Optimal størrelse af vare A og B og niveaukurver som ellipser

26. oktober 2020 af stinefrederikke (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folket,

jeg har brg for hjælp til hele denne her opgave. Jeg er rigtig lost. I kan se opgaven under sc. :D

tak hvis I vil hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2020 af ringstedLC

a) Læg mærke til linjen i kursiv:

\begin{align*} DB_A &= x\cdot \bigl ( p(x)-90 \bigr )\;,\;0\leq x\leq 400 \\ DB_B &= y\cdot \bigl ( q(y)-60 \bigr )\;,\;0\leq y\leq 400 \\ DB(x,y) &=DB_A+DB_B \end{align*}

b) Ellipsens ligning:

\begin{align*} \frac{x^2}{a^2}+\frac{y^2}{b^2} &= 1 \end{align*}


Skriv et svar til: Optimal størrelse af vare A og B og niveaukurver som ellipser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.