Matematik

sandsynlighedsfordeling for en stokastisk variabel X

28. oktober 2020 af sandrai - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg har denne opgave som jeg ikke lige kan komme igang med, nogen der vil hjælpe? 

jeg har vedhæftet opgaven :-) 

på forhånd tak 

Vedhæftet fil: opgave sandsynlighed.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2020 af peter lind

a) P(X≥6) = P(6)+P(8)

b) μ = 0*P(0) + 2P(2) +...8P(8)

c) udregnes på lignende måde som a


Svar #3
28. oktober 2020 af sandrai

A) 0,20+0,10 = 0,3 --> 30% 

B) 0,25+0,15+0,30+0,20+0,10 = 1? 

C) ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2020 af peter lind

b) Du har ikke set ordentligt efter ∑P(i) = 1 for alle sandsynlighedsfordeliger. Det skal være Σi*P(i)


Svar #5
29. oktober 2020 af sandrai

Det forstår jeg ikke helt?

Svar #6
29. oktober 2020 af sandrai

nåårh sådan  er så ? 

b )   (0*0,25)+(2*0,15)+(4*0,30)+(6*0,20)+(8*0,10) = 3,75 


Skriv et svar til: sandsynlighedsfordeling for en stokastisk variabel X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.