Matematik

areal under graf (integral

07. november 2020 af Trojanskhest - Niveau: A-niveau

Jeg har følgende opgave, som jeg ikke ved hvordan jeg regner. Nogen der kan hjælpe?+


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2020 af StoreNord

Start med at finde skæringspunkternes x-værdier.

Mellem arealet M og x-aksen er der et hvidt areal. Find dets areal.

M og det hvide areal udgør et rektangel.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2020 af ringstedLC

a) 

\begin{align*} x_2 &= 0 \\ f(x_1) &= g(x_1) \\ x_1 &= \;? \\ A_M &= \int_{x_1}^{\,0}\!g(x)-f(x)\,\mathrm{d}x=\;? \end{align*}

b) 

\begin{align*} A_N=2 &= \int_{0}^{\,k}\!f(x)\,\mathrm{d}x \\k &=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: areal under graf (integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.