Matematik

stokastisk variable

08. november 2020 af Trojanskhest - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg har følgende opgave, som jeg i lang tid ikke kunne finde ud af at løse. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2020 af Jiraiya

\ \int_{-\infty}^{6} \frac{1}{\sqrt{2\pi}*k}*{e}^{(\frac{-1}{2})*(\frac{x-15}{k})^2} \,dx \ = 0,1

k = 7,023


Skriv et svar til: stokastisk variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.