Matematik

Opfylder linearitetskrav L1 og L2

08. november 2020 af pewked - Niveau: Universitet/Videregående

Hej det er kun opgave e jeg sidder fast ved nu, er der en som gider hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2020 af peter lind

.det er den.Sammensætningen af 2 lineære afbildninger er igen lineære, Du kan vise at en vektor x = au+bv afbildes i en vektor der er en linær funktion af u og v. Udnyt først at f(x) er lineær og dernæst foretag afbildningen af g(f(x)


Svar #2
08. november 2020 af pewked

mit hoved er helt kogt lige nu så jeg skal bruge lidt mere hjælp hvis du gider. Hvordan skal jeg afbildrer den i hvilken vektor af u og v?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2020 af Mariassssssss

sidder med samme opgave, og forstår altså ikke helt hvad du mener peter.... 


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. november 2020 af peter lind

Da f er en lineær funktion vil der gælde at f(x) = f(a*u+b*v) = c*f(u) + d*f(v)

da g eren lineær funktlion vll der gælde at g(f(x)) = g(c*f(u)+d*f(v) ) = e*(g(fu)) + h*g(fv))


Svar #5
08. november 2020 af pewked

tak :)


Skriv et svar til: Opfylder linearitetskrav L1 og L2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.