Matematik

bestem tykkelsen af hudfolden ifølge modellen.

18. november 2020 af sandrai - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg har denne opgave, hvor jeg mangler opgave c) 
 

jeg har fået b til 30,16 

hvordan gør jeg lige b? for jeg har prøvet at sætte ligningen lige med 25, men det giver mig 2 tal? 

har vedhæftet opgaven. 

Vedhæftet fil: opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2020 af PeterValberg

jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det lidt nemmere at hjælpe:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2020 af PeterValberg

Du skal løse ligningen f(x) = 25, det er korrekt, og da det er
en andengradsligning, er det ikke så underligt, at du får to resultater.
Du må kunne udelukke den ene værdi og argumentere herfor

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2020 af mathon

               \small \textup{solve}(f(x)=25,x){\color{Red} \mid2\leq x\leq 32}


Svar #4
18. november 2020 af sandrai

Hvordan skal det stilles op hvis jeg bruger Wordmat?

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2020 af mathon

             \small \begin{array}{lllll} f(x)=-0.013095x^2+1.19619x+8.97429\\\\ f{\, }'(x)=-0.02619x+1.19619 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2020 af mathon

           \small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{solve}\left ( f(x)=25,x \right )\mid 2\leq x\leq 32 \\\\x=16.3091\;mm \end{array}


Svar #7
19. november 2020 af sandrai

Mathon : jeg kan ikke få et resultat ud af det udtryk i wordmat? Er der noget jeg gør forkert ?

Brugbart svar (2)

Svar #8
19. november 2020 af PeterValberg

Jeg ved ikke, om Wordmat kan håndtere intervaller ved ligningsløsning,
men du kan bare løse ligningen og selv evaluere resultaterne ift. det givne interval for x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #9
19. november 2020 af sandrai

Okay, på den måde. Mange tak

Skriv et svar til: bestem tykkelsen af hudfolden ifølge modellen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.