Matematik

Funktioner

18. november 2020 af Emilie0077 - Niveau: A-niveau

Hej. Er der måske en venlig sjæl, der kunne få lyst til at hjælpe mig med følgende:

Vedhæftet fil: 3.jpeg

Svar #1
18. november 2020 af Emilie0077

Jeg har vedlagt 3 billeder af opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \left ( f\circ g \right )(x) &= f\bigl(g(x)\bigr) \\ g(x)=y\Rightarrow f\bigl(g(x)\bigr) &= f(y) \\\\ f(x)=\frac{x-1}{3-x}\;&,\;g(x)=x^2+1 \\ \left ( f\circ g \right )(x) &= \frac{\left (x^2+1 \right )-1}{3-(x^2+1)}\end{align*}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.