Matematik

hjæælp til opgave (amplityde)

19. november 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej, har denne opgave, kan nogen hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2020 af Sveppalyf (Slettet)

Du skal nok lave noget regression. Du kan for eksempel bruge denne:

https://stats.blue/Stats_Suite/sinusoidal_regression_calculator.html

Klokkeslættene kan du omregne til kommatal som

04:32 = 4 + 32/60 = 4.5333

11:24 = 11 + 24/60 = 11.4

16:59 = 16 + 59/60 = 16.9833

23:40 = 23 + 40/60 = 23.6667

Perioden sætter du til 12.

Jeg får:

f(t) = 0,8791*sin(0,5236t - 0,663) + 1,1109


Svar #2
19. november 2020 af Ladora (Slettet)

Tak!

Skriv et svar til: hjæælp til opgave (amplityde)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.