Matematik

Gennemsnitsfart - Matematik

25. november 2020 af Medine15 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg har lidt svært ved en opgave i matematik.

Opgaven:

Når Ea skal i skole, cykler hun 3 km.
Hvor stor er Eas gennemsnitsfart, hvis hun cykler til skole på 10 minutter?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2020 af ringstedLC

\begin{align*} k\cdot 10\,\text{min.}&=60\,\text{min.}=1\,\text{time} \\ k &= \;? \\ \frac{3\,\text{km}}{10\,\text{min.}} &= \frac{k\cdot 3\,\text{km}}{\text{time}} \end{align*}


Skriv et svar til: Gennemsnitsfart - Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.