Fysik

El lære

03. december 2020 af susanne23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan regner man på den samlede effekt, som er afsat i en bilbatteri (altså hvordan regner man effekt når man har med indre modstand at gøre med) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2020 af peter lind

effekt = elektromotorisk kraft*strømstyrke


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{llllll} U_o\cdot I-R_i\cdot I^2=R_y\cdot I^2\\\\ U_o\cdot I-P_i=P_y \end{array}


Skriv et svar til: El lære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.