Matematik

OPGAVE

10. december 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

er der en venlig sjæl derude, der vil hjælpe?

Vedhæftet fil: 1988269.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2020 af peter lind


Svar #2
10. december 2020 af annekatrine57

det er primlrt kun b


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2020 af peter lind

brug kapitalformelen K = K0(1+r)n hvor K er det indestående efter n terminer K0 er startkapitalen og r er renten


Svar #4
10. december 2020 af annekatrine57

i hvilken opg


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. december 2020 af peter lind

opgave 1


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. december 2020 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllll}\textbf{Opgave 1}\\& b)\\&& \begin{array}{lllll} K_n=K_o\cdot (1+r)^n\\\\ r=\left ( \frac{K_n}{K_o} \right )^{\frac{1}{n}}-1\\\\\\ r=\left ( \frac{K_5}{K_o} \right )^{\frac{1}{5}}-1=\left ( \frac{7426}{6500} \right )^{\frac{1}{5}}-1 \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: OPGAVE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.