Matematik

find rumfanget af følgende materialer:

17. december 2020 af faxemanden1337 - Niveau: 7. klasse

find rumfanget af følgende materialer:

5g jern?

massefyld: jern 7,87 g/cm3


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2020 af mathon

          \small \begin{array}{lllll} \textup{Sammenh\ae ng:}&m=V\cdot mf\\\\\textup{Rumfang:}& V=\frac{m}{mf}=\frac{5\;g}{7.87\;\frac{g}{cm^3}}=\frac{5}{7.87}\cdot \frac{g}{\frac{g}{cm^3}}=0.635\;\frac{g}{g}\cdot cm^3=0.635\;cm^3 \end{array}


Skriv et svar til: find rumfanget af følgende materialer:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.