Matematik

To variable

12. januar 2021 af DumTilMattt - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der kan hjælpe med disse opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2021 af mathon

     \small \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\& \begin{array}{lllll}& f_x{}'(x,y)=0.2x-0.8\\\\& f_y{}'(x,y)=0.2y\\\\ \textup{tangentplan:}&\alpha\textup{:}\quad z= f_x{}'(0,0)\cdot (x-0)+ f_y{}'(0,0)\cdot (y-0)+f(0,0)\\\\& \alpha\textup{:}\quad z= -0.8\cdot x+ 0\cdot y+0\\\\& \alpha\textup{:}\quad z= -0.8\cdot x \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2021 af mathon

     \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{c)}\\& \begin{array}{lllll} f(x,y)=0.1x^2-0.8x+0.1y^2=0.9 \\\\ x^2-8x+y^2=9\\\\ (x-4)^2-16+(y-0)^2=9\\\\\\ (x-4)^2+(y-0)^2=5^2&\textup{med radius }r=5 \end{array} \end{array}


Svar #4
12. januar 2021 af DumTilMattt

Tusind tak!!


Skriv et svar til: To variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.