Matematik

Matematik

22. januar 2021 af hjrac - Niveau: A-niveau

Hej,
Nogen der vil give en hjælpende hånd med til denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2021 af mathon

                                         \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{llllll} \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=5\cdot 2-2^2\\\\ \end{array} \\\\ \textbf{b)}\\& \begin{array}{llllll} 4=5y-y^2 \end{array}\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2021 af Saadjama

#2

                                         \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{llllll} \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=5\cdot 2-2^2\\\\ \end{array} \\\\ \textbf{b)}\\& \begin{array}{llllll} 4=5y-y^2 \end{array}\end{array}

hvordan fandt du frem til det?


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.