Matematik

Residualplots og funktioner

26. januar 2021 af Deez - Niveau: B-niveau

Hej har brug for noget hjælp til følgende to opgaver der er vedhæftet under. Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2021 af StoreNord

a) Afvigelsen ved x=1 skal være meget lille og negativ.
    Afvigelsen ved x=5 skal være meget stor og negativ.
    Behøver jeg at sige mere?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2021 af Anders521

#0

Hej har brug for noget hjælp til følgende to opgaver der er vedhæftet under. Tak på forhånd

Mht. opgave 1 se link. Til opgave 2, start med at tegne grafen for f, g og h.


Svar #3
26. januar 2021 af Deez

#1

a) Afvigelsen ved x=1 skal være meget lille og negativ.
    Afvigelsen ved x=5 skal være meget stor og negativ.
    Behøver jeg at sige mere?

Du må meget gerne udbyde det lidt mere, så jeg har en størrer viden på det. tak


Svar #4
26. januar 2021 af Deez

Var lige inde og kigge på de svar til opgave 1, kan du måske uddybe det lidt. Tak


Skriv et svar til: Residualplots og funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.