Matematik

Matematik

27. januar 2021 af bata - Niveau: C-niveau
Hej har brug for en lille hjælpende hånd

Hvordan løses følgende ligning
30,17= ln(0,5)/ln(a)

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2021 af janhaa

ln(a) = -0,022975

a = 0,9773


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2021 af AngelOneOne

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.