Matematik

Matematik

03. februar 2021 af majahamid04 - Niveau: 7. klasse

Hej kan nogle hjælpe mig med denne opgave 

Anne, Søren og Lars skal dele 2500 kr.

mellem sig. Anne får 40%, Søren får 3/8 og Lars får resten Hvor stort et beløb får de hver?

hvad skal jeg gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2021 af mathon

                  \small \begin{array}{ccc} \textbf{Anne}& \textbf{S\o ren}&\textbf{Lars}\\ 2500\cdot 0.40&\frac{3}{8}\cdot 2500&2500(1-0.40-0.375)\\\\ 1000&937.50&562.50 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2021 af Soeffi

#0.

Anne får: 2500·0,40 kr. = 1000 kr.

Søren får: 2500·(3/8) kr. = 937,50 kr.

Lars får: 2500 kr. - (1000 + 937,50) kr. = 562,50 kr.


Svar #3
03. februar 2021 af majahamid04

okay mange tak


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.