Matematik

matematik

03. februar 2021 af majahamid04 - Niveau: 7. klasse

Har brug for hjælp til den her opgave?

1) 1 kg vindruer koster 25 kr.

a) Hvad koster 2,6 kg?

0,4 kg?

0,035 kg?

b) Vis og beregn ved brug af uligheder, hvor mange kg man kan købe for 10 kr.? 15 kr.? 55 kr.?

Har brug for hjælp til b) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2021 af ringstedLC

a) "Et æble koster 2 kr. 2.6 æbler koster ..."

b) Antal kg = x:

\begin{align*} x\cdot 25 &\leq 10 \\ x &\leq \frac{10}{25} \\ x &\leq \;? \end{align*}


Svar #2
03. februar 2021 af majahamid04

Forstår ikke helt havd du mener


Svar #3
03. februar 2021 af majahamid04

forstår ikke helt kan du gå lidt i dybten?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. februar 2021 af ringstedLC

Hvis du har 10 kr. kan du højst købe "?" kg.


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.