Matematik

Isolation af x i en lineær funktion

04. februar 2021 af Sayan - Niveau: C-niveau

Hvordan skal jeg isolere x i funktionen y=2394,429x-9178571


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2021 af ringstedLC

\begin{align*} y &= a\,x+b \\ y-b &= a\,x \\ x &= \frac{y-b}{a} \end{align*}


Skriv et svar til: Isolation af x i en lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.