Matematik

Liter Olie i en Tønde

05. februar 2021 af RuneBf1997 - Niveau: 9. klasse

hej har lidt problemer med denne formel da jeg ikke helt ved hvad jeg skal Spørgsmålet lyder som følgende

En Cylindrisk olietønde har indvendige mål, Højde 20 cm, radius 37.5cm 

Massefylde olie = 0,9g/cm3 

A: hvormange liter kan den rumme ? 

har udregnet Rumfanget af selve tønden men ved ikke hvordan jeg skal finde ud af hvor meget olie der kan være i  


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2021 af mathon

Rumfang af olien = 88.3573 dm3 = 88.3573 L

Massefylde olie = 0,9 g/cm= 0.9 kg/L


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2021 af StoreNord


Skriv et svar til: Liter Olie i en Tønde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.