Matematik

Funktioner

09. februar 2021 af sanahansen - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder:

Funktionerne f og g er givet ved 

f(x) = √x og g(x) = √2x-2

Bestem f ' (x)

Bestem g ' (x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. februar 2021 af mathon

                     \small \small \begin{array}{lllll} f{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{x}}\\\\ g{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{2x-2}}\cdot 2=\frac{2}{2\sqrt{2x-2}}=\frac{1}{\sqrt{2x-2}} \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.