Matematik

Hjælp!!! Omkreds

10. februar 2021 af Ytu734 - Niveau: A-niveau

Hej vil spørge om der nogen som kan hjælpe med opgaven her, da jeg virkelig ikke ved hvordan man skal lave den? tak på forhånd : )


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2021 af ringstedLC

a) Rektanglet har siderne x og f(x).

b) Opstil OmkOABC(x) og bestem minimum med en kendt metode.


Svar #2
10. februar 2021 af Ytu734

#1

a) Rektanglet har siderne x og f(x).

b) Opstil OmkOABC(x) og bestem minimum med en kendt metode.

Jeg forstår stadigvæk ikke opgave b, hvordan skal det stilles op? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2021 af ringstedLC

\begin{align*} Omk_{OABC} &= 2\cdot x+2\cdot f(x) \\ &= 2\cdot x+2\cdot 6e^{-0.5x} \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp!!! Omkreds

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.