Matematik

Nogen der kan hjælp mig?

13. februar 2021 af Jenzsen - Niveau: Universitet/Videregående

En person har i 2008 en indkomst på 380000kr. Hvad vil vedkommendes indkomst være i 2022, hvis indkomsten stiger med 4,4% om året?

Hvad var vedkommendes indkomst i 1987, hvis vedkommendes indkomst siden da er steget med 4,4% om året?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2021 af mathon

                 \begin{array}{lllll} \textup{Model:}&I(x)=I_0\cdot 1.044^x&\textup{hvor }x\textup{ er antal \aa r efter \aa r 2008}\\\\\\\\ \textup{I \aa r 2022:}&I(14)=380\;000\cdot 1.044^{14}\\\\\\\\\textup{I \aa r 1987:}& I(-21)=380\;000\cdot 1.044^{-21} \end{array}


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælp mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.