Matematik

funktioner

14. februar 2021 af bln91 - Niveau: B-niveau

har lig en opgaven jeg er lidt tvivl om jeg har gjorde det rigtig. 

nå der stå bruger brændstof. 

skal funktion så hedder :  y = -0,52 * x + 150

eller skal det bare være :   y = 0,52 * x +150

Vedhæftet fil: 6.3 -opgaven 7.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2021 af mathon

Det skal være:   
                         y = 0,52 * x + 150


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2021 af ringstedLC

Når du er i tvivl anbefales det at tegne graferne og tænke over deres hældning.

a) Hvis modellen skrives op som en funktion fx M(x) = ...

b) da kan M(900) = ... beregnes.


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.