Matematik

Matematik Rumgeometri 8-milesten

19. februar 2021 af Kristianskolenord - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen har brug for hjælp til en matematik aflevering. Håber at virkelig at nogen kan hjælpe mig med følgende opgaver: 

En opmåling af milestenen giver følgende mål: Keglestubbens nedre og øvre omkreds er O=245 og o= 163,5. De skrå sidelængder for keglestubben og keglen er S=146 og s= 28. Alle mål er i centimeter 

c) Bestem milestenenes højde h. 

Milestenen er lavet af granit med en massefylde på 2,6 g/cm3.

d) Bestem milestenenes masse.


Skriv et svar til: Matematik Rumgeometri 8-milesten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.