Matematik

FUNKTIONER

22. februar 2021 af travis76 - Niveau: 8. klasse

er der nogen der kan hjælp med det her 3 spørgsmål. ved ik hvordan jeg skal forklare det

Forklare hvilken betydning det har for grafen, hvis a er negativ?

Forklare hvilken hældningskoefficient f(x)=x+2 har?

Forklare hvor funktion f(x)=2x+5 skærer y-aksen henne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2021 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll} \textup{Standardudtryk}\\ \textup{for line\ae r funktion:}\\& f(x)=y=a\cdot x+b\\ \textup{med aksesk\ae ringer}\\ \textup{i}&\left ( \frac{-b}{a},0 \right )\textup{ og }\left ( 0,b \right )\\\\ \textup{og h\ae ldningskoefficient:}&a \end{array}


Skriv et svar til: FUNKTIONER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.