Matematik

Sandsynligheds opgave

24. februar 2021 af loui707k (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med at løse denne opgave?

1 ud af 10 biler, der sælges i Danmark, er elbiler eller plug-in-hybrider. En bilhandler forventer at sælge 8 biler i påsken.

b) Opstil et udtryk, der kan beregne sandsynligheden for, at alle bilerne er elbiler eller plugin-hybrider.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2021 af janhaa

p= 0,1^8


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2021 af AMelev

p = P(elbil eller plugin-hybrid) = 1/10 = 0.1
n = antal solgte biler
X = Antal elbiler eller plugin-hybrider.

X ~ b(8,0.1)
P(X = 8) FS side 41 (252) & (250)


Skriv et svar til: Sandsynligheds opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.