Matematik

arealet

24. februar 2021 af zainab48 - Niveau: 9. klasse
Hej

nogen kan hjælpe med opgaven??

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2021 af janhaa

A=16*20\,cm^2=320\,cm^2


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. februar 2021 af PeterValberg

Arealramme = 202 - 162

skulle jeg mene...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
25. februar 2021 af zainab48

Tak for hjælp

Skriv et svar til: arealet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.