Matematik

matematik aflevering

01. marts 2021 af laila2289 - Niveau: C-niveau

hjælp med det her opgaver

Vedhæftet fil: Opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2021 af MandenMedMangeHatte

Spørg dog pænt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2021 af mathon

Hvad er problemet i opgave 1?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2021 af mathon

                  \small \small 3200\cdot (1+0.033)^x=\underset{\textup{\textbf{{\color{Red} i 2010}}}}{3200}\cdot \left ( 100\% + \underset{\textbf{{\color{Red} \aa rlig stigning}}}{3.3 \%} \right )^x


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2021 af mathon

Efter konstrueret figur.

   Trigonometri i en retvinklet trekant:
                                
              cosinus til en spids vinkel er lig med forholdet mellem den hosliggende katete og hypotenusen.


Skriv et svar til: matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.