Fysik

Fordampning af vand

04. marts 2021 af Mariassssssss - Niveau: Universitet/Videregående

Ved fordamning af vand er der givet følgende formel;

n_(vand_)=\frac{q}{\Delta _(vap_)\displaystyle *H}

Hvor q er varmen

og n er molekyler af vand der fordampes.

Mit spørgsmål er er;

Hvad står H for? 

Hvad står delta-vap for?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2021 af mathon

evaporation = fordampning

\small \Delta H_{var}=\textup{fordampningsenthalpien}


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2021 af mathon

evaporation = fordampning

\small \small \Delta H_{vap}=\textup{fordampningsenthalpien}


Skriv et svar til: Fordampning af vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.