Matematik

matematik aflevering

04. marts 2021 af Gervonta - Niveau: 9. klasse

Hej søde folk

jeg sidder her med et matematik aflevering, som skal afleveres om 1 dag. vil i ikke nok hjælpe mig.

 Kartonen rummer 1 ud af 5 L kakao.

1 ud af  5 L svarer til ______ dl = 2 dl

Jeg har føst sagt 1/5 = 0,2

0,2 L svarer til 2 dl,

Er det rigtig nok??

Anden spørgsmål lyder på: 

Der skal ______ kartoner til 1 L kakao = 5

jeg har sagt 5 

er det også rigtig nok eller forkert


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2021 af Quarr

#0

Hvad har du problemer med? Hvis det er i forbindelse med problemregning så må jeg ikke hjælpe fordi din lærer skal jo vurdere dig ud fra det du laver.

- - -

Ja

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2021 af AMelev

#0 Resultaterne ser rigtige ud, men vi har jo ikke selve opgaveformuleringen.


Skriv et svar til: matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.