Matematik

Matematik problemregning

08. marts 2021 af caspersorensen55 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Er der nogen som kan hjælpe mig med følgende spørgsmål: 

Beregn bagageboksens rumfang i liter.  

1dm3=1L 


Svar #1
08. marts 2021 af caspersorensen55 (Slettet)

På forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #2
08. marts 2021 af janhaa

V=4*1,8*3+\pi*1,5^2*1,8\,\,(liter)=34,32\,\,(liter)


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. marts 2021 af mathon

                                                      


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. marts 2021 af mathon


                     Rumfangssummen af
                                                             to halvcylindre + en kasse(retvinklet parallelepipedum) =

                                                             en cylinder + en kasse(retvinklet parallelepipedum) 


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. marts 2021 af mathon

...som beregnet i #2


Skriv et svar til: Matematik problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.