Matematik

Matematik

08. marts 2021 af bella84 - Niveau: 7. klasse

Hej jeg har en opgave henne i skolen som jeg virkelig bare ikke kan finde ud af jeg håber der er nogle der kan hjælpe :)


Skriv en funktionsforskrift til den sproglige beskrivelse.

a. y er 2 gange så stor som x.

b. y er hele tiden 2.

c. y er 3 gange så stor som x.

d. y er halvt så stor som x.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2021 af ringstedLC

\begin{align*} a.\quad y=f(x) &= 2\cdot x \\ b.\quad y=f(x) &= 2 \\ c.\quad y=f(x) &=\;? \\ d.\quad y=f(x) &=\;? \\ \end{align*}

Kom med et bud på c. og d.


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. marts 2021 af munkentroels

a. y = 2x

b. y = 2

c. y = 3x

d. y = 1/2x


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.