Matematik

Matematik

09. marts 2021 af bella84 - Niveau: 7. klasse

Hej jeg har virkelig brug for hjælp fordi jeg kan ikke finde ud af det håber i kan hjælpe mig :)

Til højre er vist et grafisk billede af en linje i et koordinatsystem.

- Skriv funktionsforskriften til den viste graf.  

- Hvordan kunne en sproglig beskrivelse ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2021 af StoreNord

Grafen er en ret linje, så funktionen har en forskrift som f(x)=ax+b.

Stigningen a er deltaY/deltaX = 4/2 = 2.

Grafen begynder i y=0, så b=0.

Altså er f(x)=2x+0


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.