Matematik

HJÆLP!!! Eksponentialfunktioner og eksponentiel vækst

12. marts 2021 af Kaya2003 - Niveau: B-niveau

Jeg har denne aflevering for til i dag og kan simpelthen ikke finde ud af den sidste opgave, håber nogle kan hjælpe. 

Jeg har sat opagven i vedhæftet fil, det er alle tre spørgsmål jeg har brug for hjælp til.

Vedhæftet fil: Opgave 6.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2021 af mathon

                \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& \frac{y_2}{y_1}=a^{x_2-x_1}\\\\&& \frac{1.7}{6.2}=a^{10-0}\\\\&& a=\left ( \frac{1.7}{6.2} \right )^{\frac{1}{10}}=0.878629\\\\&& b=6.2\\\\&& y=6.2\cdot 0.878629^{ x}\\\\ \textbf{b)}\\& \textup{Halverings-}\\& \textup{konstanten:}\\&& X_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln\left ( \frac{1}{2} \right )}{\ln\left (0.878629 \right )}\\\\ \textbf{c)}\\& \textup{Kulm\ae ngde}\\& \textup{i 2023:}\\&& y=6.2\cdot 0.878629^{ 17} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2021 af AMelev

Ret lige din profil, så den passer. 10. klasse harmonerer ikke med B-niveau.


Svar #4
12. marts 2021 af Kaya2003

Jeg skal ikke rette noget, jeg går i gymnasiet med Matematik på b - niveau og jeg har fået den opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2021 af AMelev

Din profil siger 10. Klasse Efterskole. Vil du ikke lige rette det til den rigtige uddannelse STX, HTX, HHX, HF?


Skriv et svar til: HJÆLP!!! Eksponentialfunktioner og eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.