Matematik

Isolering af r i bond price formula

14. marts 2021 af Lapendio - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle,

Kan nogen hjælpe mig med at isolere r i formlen for at udregne for bond price:

 \sum_{t=1}^{T}\frac{C}{(1+r)^t}+\frac{par value}{(1+r)^T}

hvis det kan lade sig gøre ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2021 af mathon

Der skal et lighedstegn til for at kunne isolere.


Svar #2
14. marts 2021 af Lapendio

Ups glemte sgu lige, sorry

P_B = \sum_{t=1}^{T}\frac{C}{(1+r)^t}+\frac{par value}{(1+r)^T}


Skriv et svar til: Isolering af r i bond price formula

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.