Kemi

Find molære volumen ud fra van der waal ligningen

15. marts 2021 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgaven. Jeg er helt væk. Jeg har dog fundet kogepunktstemperaturen ved 1,5 bar som er på -81,21 grader celcius for acetaldehyd ud fra Atoineligningen.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2021 af mathon

                 \small \begin{array}{llllll} p\cdot {V_m}^3+a\cdot V_m+\left (p\cdot b+a\cdot b -n\cdot R\cdot T \right )=0\qquad V_m\textup{ er det mol\ae re volumen} \end{array}


Svar #2
15. marts 2021 af Amalie1234324

Men er det den samme formel for både mættet damp og væske?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2021 af mathon

van der waal ligningen gælder for gasser


Skriv et svar til: Find molære volumen ud fra van der waal ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.