Matematik

Areal

15. marts 2021 af YoungG - Niveau: 8. klasse

Beregn arealet af gulvet i skuret

længde=210cm

højde=120cm

bredde=126cm

 Når ATV-en holder i skuret, skal der være ekstra plads rundt om den. Han beregner 60 cm til alle sider.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2021 af peter lind

længde*bredde


Svar #2
15. marts 2021 af YoungG

#1 er det kun det jeg skal bruge for at finde ud af arealet af gulvet?


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. marts 2021 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.