Matematik

Haster inden mandag! Følgen og Rækken - Maple

17. marts 2021 af WMC - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har nogle usagn omkrig følger og rækker og om det konvergere.

Hvordan kan jeg regne dette ud på Maple?

Der er vehæftet et billede af opgave formen.

Vedhæftet fil: Følgen og rækken.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2021 af janhaa

sum (1/2)^n, n=1 to infinity

true


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2021 af janhaa

sum (2^(2n)/n!) from n=1 to infinity = e4 -1 

yes, convergerer


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2021 af janhaa

lim (2/3)^n*4 to infty = 0 not = 2/3


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2021 af janhaa

sum (2^n+3^n)/4^n from 1 to infty = 4
convergerer
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2021 af janhaa

sum (10^n-9^n)/4^n from 1 to infty
diverges
 


Skriv et svar til: Haster inden mandag! Følgen og Rækken - Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.